Hoppa över navigation

Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2006-10-23: Max först med nyckelhålsmärkt bröd till alla hamburgare

Det blir allt nyttigare att äta hamburgare på Max Hamburgerrestauranger. Från och med 23 oktober finns det mörka fiberrika brödet att få till alla Max hamburgare. Tidigare har det nyckelhålsmärkta alternativet endast funnits i Delifresh sortimentet.

2006-10-16: Max Hamburgerrestauranger väljer King som reklambyrå

Max Hamburgerrestauranger tar ytterligare ett nytt grepp i sin varumärkesstrategi genom att inleda samarbete med reklambyrån King. Max har sedan tidigare knutit upp pr-byrån GCI Stockholm och kompletterar nu med en ny samarbetspartner inom marknadsföring.

2006-08-17: Max Hamburgerrestauranger i tillväxttoppen

- enligt branschtidningen Restaurang & Storhushåll.
Idag presenterar Restaurang & Storhushåll en sammanställning över branschens utveckling under 2005. Fjolåret blev ett lönsamt år för restauranger och hotell i Sverige, där Max Hamburgerrestauranger sticker ut med en tillväxtökning på 17 procent. Försäljningen uppgick till 566 miljoner - något som placerar Max på en 12:e plats av branschens 100 största företag!

2006-07-03: Max öppnar i expansiva Haparanda

Max etablerar sin nordligaste restaurang i snabbt expanderande Haparanda. Restaurangen öppnar i december i Konsums lokaler. Flera större företag, däribland IKEA, öppnar varuhus i staden vilket skapar förutsättningar för många hungriga kunder. Närheten till Finland gör att Max smygintroducerar finländarna för Sveriges bästa hamburgare.

2006-06-21: Män i Luleå äter mest hamburgare, favoriten är Max

- 8 av 10 tycker Max gör de godaste hamburgarna.
79 % av luleåborna tycker att Max Hamburgare gör godare hamburgare än McDonalds. Undersökningsföretaget ISI Wissings har under maj månad frågat personer från sju olika orter i norra Sverige vad de tycker om smaken på hamburgare.

2006-06-14: Hamburgerrestaurangen in i finrummet

- Max Hamburgerrestauranger och Lomar Arkitekter har skapat Europas vackraste hamburgerrestaurang.

I April öppnade Max Hamburgerrestauranger i de anrika f.d. banklokalerna vid Stora Torget och Rådhuset i Uppsala. Lomar Arkitekter, genom arkitekterna Pontus Lomar och Göran Borell har där tagit hamburgarna in i det verkliga finrummet. Modern design i kombination med bevarandet av känslan i en klassisk miljö har skapat denna unika hamburgerrestaurang.

2006-05-30: Max hamburgerrestauranger öppnar i Växjö

Max är den tydliga uppstickaren på den svenska hamburgermarknaden. De senaste åren har man ökat antalet restauranger snabbt över hela landet och i september öppnar man den första restaurangen i Växjö. Med sina prisbelönta hamburgare och svenska råvaror ska man på allvar utmana hamburgerjätten McDonald's. Den nya restaurangen med 140 sittplatser och Drive In kommer att ligga i det expansiva I11-området.

2006-04-20: Hamburgerkrig på Stora Torget

- Max öppnar i Rådhuset. Idag slår hamburgerkedjan Max upp dörrarna för den tredje Maxrestaurangen i Uppsala. Med stor sannolikhet blir det den vackraste hamburgerrestaurangen i Europa som tar plats i de anrika banklokalerna i Rådhuset på Stora Torget.

2006-04-12: Max startar hamburgerkrig i Nyköping

- Norrländska hamburgare ska vinna Nyköpingsborna. Uppstickaren Max har de senaste åren expanderat kraftigt över hela landet. Nu har turen kommit till Nyköping där Max slår upp portarna i slutet av året eller i början av nästa år. Den nya restaurangen kommer att ligga vägg i vägg med McDonald's.

2006-04-07: Max öppnar första restaurangen i Göteborg

- "Göteburgare" ska vinna kriget om kunderna. Max öppnar på söndag sin första restaurang i Göteborgsområdet. Den första restaurangen öppnar i Partille och inom tre år räknar företaget med att ha etablerat minst sex restauranger i regionen. För att vinna göteborgarnas hjärtan har Max dessutom tagit fram en skräddarsydd lokal hamburgare - "Göteburgare".