Hoppa över navigation

Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2008-07-18: Boråsare - nu är det upp till er!

Borås stad kan missa att få arrangera nästa års U21-EM. Nu kräver nämligen UEFA att Max måste hålla stängt - även när det inte spelas någon match. Max vägrar egentligen att stänga, men vill att boråsarna ska få avgöra fotbollsfestens öde. Därför kan du genom www.gt.se rösta huruvida Max ska stå för sin sak och vägra stänga eller vika sig mot UEFA. Vem vinner? Bollen ligger hos dig!

2008-07-16: Max Barkarby öppet som vanligt!

Efter förra veckans brand på Max i Barkarby har restaurangen från och med tisdagen den 15 juli öppet igen precis som vanligt. Ingen person kom till skada under branden.

2008-06-17: Somrig salamiburgare föll juryn i smaken

Den 12 juni avgjordes Hamburger-SM. Vinnarburgaren gjordes av Mattias Palhammar från Vällingby. I receptet ingår svenskt nötkött, salami, sallad och gräslöksdressing. Totalt tävlade fem finalister inför en namnkunnig jury.

2008-06-17: MAX utmanar i Malmö!

Nu är det klart. MAX öppnar äntligen sin första restaurang i Malmö. Efter flera års letande efter lämpligt läge avslöjar det norrländska familjeföretaget sitt senaste flaggskepp - på Stortorget i centrala Malmö. Skåne är den region där Max för närvarande växer snabbast.

2008-06-05: MAX stänger - räddar fotbollsfesten i Borås

MAX accepterar Borås kommuns förslag och håller stängt under matcherna - allt för att rädda fotbollsfesten. Stängningen innebär ett intäktsbortfall om cirka en halv miljon kronor för företaget. Trots det väljer MAX att avstå från all ersättning. Nu ligger bollen hos UEFA.

2008-05-06: Max redovisar och kompenserar

Max blir först i världen att redovisa och kompensera matens klimat- påverkan. Norrländska hamburgerkedjan Max blir nu först i världen med att ta sitt ansvar i detta genom att klimatdeklarera alla sina menyer. Företaget kommer också att klimat- kompensera sitt totala koldioxidutsläpp genom trädplanteringsprojekt i Afrika. Åtgärderna är del av en rad aktioner som Max påbörjat för att på ett djupare plan agera miljömedvetet.

2008-04-11: Hälsosatsning gav fet vinst för MAX

Familjeföretaget MAX har de senaste åren växt snabbast i branschen och 2007 ökade omsättningen med 26 %. Och trots stora investeringar, i bland annat åtta nya restauranger, blev det en rekordvinst med 77 mkr (+30 %). Fokus på hälsa och smak ses som de största framgångsfaktorerna och målet är att spränga miljardvallen 2008.

2008-03-19: Max vinner - igen!

ISI Wissing mäter varje år kundnöjdheten hos rikstäckande hamburger- restauranger. För 6:e året i rad har Max högsta kundnöjdheten.

2008-03-13: Hamburger-SM: Rallyt om Sveriges godaste burgare är igång

Max arrangerar för andra året i rad tävlingen Hamburger-SM. Den 12 juni korar juryn vinnaren av Sveriges godaste hamburgare 2008. Tävlingen har blivit en succé och riktar sig till alla hemmakockar som är kungar vid grillen med ett gott och hälsosamt recept på hamburgare. Vinnaren får förutom äran en lyxig weekend för två till Berlin.

2008-02-26: Max Arlanda - topp 3 i världen

Den anrika tidningen Travel & Leisure har listat världens bästa flygplatsrestauranger. Och med i toppen - tillsammans med Gordon Ramseys lyxkrog på Heathrow - finns MAX Arlanda! Det hälsosamma utbudet med nyckelhålsmärkt mat samt mat utan tillsatta transfetter eller gmo ses som avgörande för placeringen.