Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2020-05-14: Västerbottensost® i ny tappning på MAX

I ett norrländskt samarbete kan man från och med den 14 maj kunna beställa Västerbottensost Sticks på MAX! Sommaren erbjuder också två nya smaker på Lyxshake – Triple Chocolate Brownie och Vanilj. Dessutom välkomnas en uppdaterad variant av den numera klassiska Spicy Avocado tillbaka och jakten på den perfekta burgaren fortsätter.

2020-05-05: MAX Burgers hållbarhetsrapport 18/19:

Idag publiceras MAX Burgers hållbarhetsrapport för 2018/2019. Under perioden minskade burgarkedjan sin klimatpåverkan, plastrensade, blev först i världen med en klimatpositiv meny, lanserade ett helt ett nytt sortiment av växtbaserad burgare och fick pris av FN.

2020-04-29: Fast Company utser MAX som finalist i 2020 World Changing Ideas Awards

MAX Burgers har utsetts som finalist för sin satsning Climate Positive Movement i Fast Companys 2020 World Changing Ideas Awards. MAX har kvalificerat sig som enda svenska finalist i kategorin General Excellence och dessutom i kategorin Corporate Social Responsibility.

2020-04-08: Hemburgarlådan från MAX – grilla din egen Grand Deluxe

MAX lanserar burgare i ett gör-det-själv-kit. Hemburgarlådan, som den kallas, innehåller ingredienser till fyra burgare och kan beställas via alla kanaler. Få den utkörd, passa på att köpa med dig middagen när du äter din lunchburgare, eller beställ den i vår drive in – Hemburgarlådan finns att köpa på MAX restauranger från och med torsdag den 9 april.

2020-04-01: MAX branschbäst Sustainable Brand Index

Sustainable Brand Index är Europas största varumärkesstudie om hållbarhet. I år hamnar MAX på plats 14 av totalt 381 varumärken som finns med på den svenska listan och blir därmed vinnare i sin kategori för tionde gången sedan SBI startade rankingen 2011.

 

2020-03-29: MAX är först ut med bilservering och adderar bordsservering i alla sina restauranger

Nu lanserar MAX bordsservering och den unika lösningen bilservering. Från och med den här veckan kommer man kunna få maten utburen till sin bil på parkeringen, till bordet man sitter vid i restaurangen eller på uteserveringen. Beställningen sker digitalt. Dessutom finns en hel meny som är anpassad för take away och hemkörning.

2020-03-24: MAX rutiner i och med FHM:s föreskrifter

Den 24 mars gick Folkhälsomyndigheten ut med skärpta föreskrifter och allmänna råd för att förhindra smitta av covid-19 på restauranger och övriga serveringar. Det här är en översikt av de åtgärder som MAX genomför för att följa föreskrifterna.

2020-03-19: Nya smakupplevelser när MAX lanserar växtbaserad chili

MAX lanserar klassikern chili i ny tappning – Chili Burger är här. Burgaren finns att beställa med tre olika proteinalternativ – svenskt nötkött, halloumi och MAX växtbaserade Plant Beef. Den är toppad med en egengjord vegetarisk chilifärs framtagen av MAX egen chefskock Jonas Mårtesson. Dessutom lanseras Cheese Fries i en helt ny tappning med heta Chili Fries.

2020-03-12: MAX roll och ansvar nya coronaviruset

Situationen i världen och i vårt närområde med anledning av utbrottet av nya coronaviruset påverkar var och en av oss på olika sätt. Våra tankar går främst till människor som direkt påverkas av sjukdomen covid-19.

2020-02-26: Burgaren speciellt anpassad för hemkörning – nu är DeliVery Cheezy här

MAX fortsätter att driva utveckling och är nu först ut med att erbjuda burgare speciellt anpassad för hemkörning - något som har lyst med sin frånvaro fram till nu när MAX lanserar DeliVery Cheezy. Burgaren, som finns i tre varianter, kommer endast finnas tillgänglig för gästerna att få hemkörd.