Frisco Brie 'n' Sötlök
Svenskt nötkött, karamelliserad lök inkokt i glögg, rödlök, nyrostat Friscobröd, krispig ruccolasallad, brieost och vår egen Green & garlic-dressing.
Ingredienser
Karamelliserad lök inkokt glögg
Rödlök
Ruccolasallad
Brieost
MAX-produkter
- Green Garlic
Tillagning - Gör så här
Karamelliserad lök inkokt i glögg
3 st rödlök
0,5 dl socker
2 msk balsamico
1 dl glögg
Skiva rödlöken. Smält socker i en kastrull till det blir karamelliserat. Slå på balsamico och glögg, låt koka i en minut. Lägg i löken och koka in vätskan så den blir krämig. Låt svalna.
Gylllenrosta Friscobrödet och lägg på en klick Max Green & garlic-dressing, ruccolasallad och rödlök. Lägg sedan på den nystekta hamburgaren, brieost och karamelliserad lök.