Frisco Brie 'n' Sötlök

Svenskt nötkött, karamelliserad lök inkokt i glögg, rödlök, nyrostat Friscobröd, krispig ruccolasallad, brieost och vår egen Green & garlic-dressing. 

Ingredienser

Bröd

Max Friscobröd (finns att köpa i din matbutik.)

Kött (fisk/kyckling/veg)

Svenskt nötkött

Tillbehör

Karamelliserad lök inkokt glögg
Rödlök
Ruccolasallad
Brieost

Dressing

Max Green & garlic-dressing (finns att köpa i din matbutik.)

Tillagning - gör så här

Karamelliserad lök inkokt i glögg
3 st rödlök
0,5 dl socker
2 msk balsamico
1 dl glögg

Skiva rödlöken. Smält socker i en kastrull till det blir karamelliserat. Slå på balsamico och glögg, låt koka i en minut. Lägg i löken och koka in vätskan så den blir krämig. Låt svalna.

Gylllenrosta Friscobrödet och lägg på en klick Max Green & garlic-dressing, ruccolasallad och rödlök.  Lägg sedan på den nystekta hamburgaren, brieost och karamelliserad lök.