BBQ Dream

Bacon, lök, cheddarost, inlagd gurka, majonnäs och BBQ-sås - allt omslutet av ett Friscobröd.

Ingredienser

Bröd

4 st Friscobröd

Kött (fisk/kyckling/veg)

1 st förpackning Crispy kycklingburgare

Tillbehör

1 st paket bacon
1–2 st lök (gul lök)
Cheddarost
1 st inlagd gurka

Dressing

Majonnäs
BBQ-sås

Tillagning - gör så här

Tillagning Crispy kycklingburgare
Kycklingburgaren är färdiglagad. Tillaga burgaren direkt från frysen.
Stekpanna: Stek burgaren i olja på medelstark värde, ca 6 min på varje sida.
Fritering: 180°, ca 4–5 min.
Vi rekommenderar fritering!

Tillaga Crispy kycklingburgare enligtanvisning. Stek bacon. Fritera några lökringar.Ta ett Friscobröd och stryk på en klick majonnässamt två skivor längdskivad gurka i botten. Läggpå den varma kycklingen. Placera en ostskivasamt 3-4 bitar bacon på kycklingen. Klicka påBBQ-sås, lägg på lökringarna och avsluta medtoppbrödet. Servera direkt.