Asiatisk Crispy kycklingsallad

Gurka, morot, ärtskott, rödlök, jordnötter, spenat, koriander, sallad och sataysås.

Ingredienser

Bröd

Inget bröd

Kött (fisk/kyckling/veg)

1 st förpackning Crispy kycklingburgare

Tillbehör

1 st gurka
1 st morot
Ärtskott
1 st rödlök
Jordnötter
Spenat
1 st kruka koriander
Valfri sallad

Dressing

Sataysås (asiatisk dressing)

Tillagning - gör så här

Tillagning Crispy kycklingburgare
Kycklingburgaren är färdiglagad. Tillaga burgaren direkt från frysen.
Stekpanna: Stek burgaren i olja på medelstark värde, ca 6 min på varje sida.
Fritering: 180°, ca 4–5 min.
Vi rekommenderar fritering!

Asiatisk dressing:
1 dl rödvinsvinäger
1 dl socker
1 dl vatten
1 riven vitlöksklyfta
Skivad spansk peppar
10 skivade myntablad

Börja med att skiva gurka, morot och rödlök. Blanda ihop med salladsblad, några ärtskott, spenat och koriander. Tillaga Crispy kycklingburgare enligt anvisning. Skär kycklingburgaren i skivor. Lägg upp salladsblandningen på en tallrik, lägg på den skivade kycklingen samt strö över jordnötter. Servera tillsammans med den asiatiska dressingen.