Hot creole kycklingburgare

Bacon, rödlök, tomat, jalapeños, mixsallad, krasse och Hot Creole-dressing - allt omslutet av ett Friscobröd.

Ingredienser

Bröd

4 st Friscobröd

Kött (fisk/kyckling/veg)

1 st förpackning Crispy kycklingburgare

Tillbehör

1 st paket bacon
1 st tomat
1 st röd lök
1 st burk jalapeño alt köp färska
Mixsallad
Krasse

Dressing

Hot creole-dressing

Tillagning - gör så här

Tillagning Crispy kycklingburgare
Kycklingburgaren är färdiglagad. Tillaga burgaren direkt från frysen.
Stekpanna: Stek burgaren i olja på medelstark värde, ca 6 min på varje sida.
Fritering: 180°, ca 4–5 min.
Vi rekommenderar fritering!

Tillaga Crispy kycklingburgare enligt anvisning. Stek bacon. Ta ett Friscobröd och lägg valfri mixsallad samt ett par ringar rödlök i botten. Lägg på kycklingburgaren. Stryk på en klick Max Hot creole-dressing, lägg på två baconbitar och toppa med lite krasse samt för lite extra styrka några jalapeños. Avsluta med toppbrödet. Servera direkt.