Texas Meets Frisco 

Fabian Cervin, Stockholm var en av finalisterna i Hamburger-SM 2013 med sin burgare Texas Meets Frisco. 

Ingredienser

Bröd

Max Friscobröd

Kött (fisk/kyckling/veg)

Max Grand de Luxe-kött

Tillbehör

Syltad jalapeño
Cheddarost
Texas no bean beef chili
Syltad rödlök

Dressing

Guacamole

Tillagning - gör så här

I god tid innan servering gör en chili utan bönor. Gör en guacamole på färsk avokado som mosas med vitlök, finhackade körsbärstomater, en halv röd chili, en skvätt lime juice, salt och peppar.

Grilla köttet som kryddas med salt och vitpeppar på båda sidorna. Lägg på cheddarosten när du vänder burgaren så att den smälter mot det varma köttet. Rosta brödet så det får en härligt krispig yta. Lägg guacamolen på bottenbrödet följt av tunnskivad jalapeño. Lägg på köttet och övriga ingredienser.