Grand de Luxe - Real Taste

Denniz Karlsson från Helsingborg var en av finalisterna i Hamburger-SM 2012 med sin burgare Grand de Luxe - Real Taste. 

Ingredienser

Bröd

Max Friscobröd

Kött (fisk/kyckling/veg)

Hamburgare de Luxe 160 gram

Tillbehör

Ramslök
Rökt sidfläsk
Kantarell
Bifftomat
Isbergssallad
Saltgurka
Västerbotten ost.

Dressing

Bearnaisesås

Tillagning - gör så här

Rosta Friscobrödet, lägg bearnaisesås i botten, bred ut den så att den täcker hamburgerbrödet med ett tunt täcke, lägg sedan en härligt krispig Isbergssallad samt en skiva av bifftomaten ovanpå salladen. Lägg i två skivor saltgurka. Lägg sedan på den nystekta hamburgaren, en tjock skiva västerbotten ost och två skivor av sidfläsk, lägg sedan på smörstekta kantareller och dekorera det hela med tunt skivad ramslök, lägg på locket och njut av den godaste hamburgaren i Max historia!