Grand De Luxe - Hot fuzz

Linnea Karlsson Othberg från Slite var finalist i Hamburger-SM 2012 med sin burgare Grand de Luxe - Hot Fuzz.

Ingredienser

Bröd

Max Friscobröd

Kött (fisk/kyckling/veg)

Max hamburgerkött

Tillbehör

Sallad
Tomat
Rödlök
Kryddig ost
Rökt bacon.

Dressing

Chipotledressing. Ungefär recept: "1 dl majonnäs (jag använde Kavlis lättmajonnäs, obs ej fettfri!) 1 tsk dijonsenap 1 tsk färskpressad limejuice 2 tsk Tabasco chipotle (jag hade nog i lite extra, kanske 3 tsk) 1 stor eller 2 små finhackad(e) vitlöksklyftor (ej pressad!) salt efter smak (gissar att det blev 2-3 krm eller något i den stilen) Rör ihop och låt stå minst en timme."

Tillagning - gör så här

Börja med bottenbrödet. Klicka ut chipotledressingen. lägg på sallad och tomat. Lägg sedan på köttet och på köttet en kryddig ost. toppa med bacon och lägg på det sista brödet (alternativt ha dressingen mellan osten och brödet).